Garden Collections New Castle bistroset 2-delig

Het product Garden Collections New Castle bistroset 2-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7435147546587 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections New Castle bistroset 2-delig
Lekker loungen doe je in de Garden Collections New Castle lounge tuinstoel. De lounge tuinstoel kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en het uitstekende zitcomfort, Door de dikke kussens met knopen, is het rugkussen extra goed gevormd. Hierdoor kun je in lekker wegdromen. Je kunt ook jouw eigen bistroset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij advsieren je graag!
De Garden Collections New Castle bistroset 2-delig bestaat uit: 

* 1 x Garden Collections New Castle lounge tuinstoel
* 1 x Garden Collections New Castle bijzettafel met glasplaat Eigenschappen New Castle bistroset
De Garden Collections New Castle lounge tuinstoel en bijzettafel met glasplaat hebben een aluminium frame. Het aluminium frame is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. Het frame is omspannen met een stevige, halfronde draad. Het speelse bijzettafeltje is mooi afgewerkt met een glasplaat. De kussens van de Garden Collections New Castle lounge tuinstoelzijn stevig, zodat je hierin heerlijk zit. De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo