Lifestyle Ultimate/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Ultimate/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423603628663 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Ultimate/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
De Ultimate tuinstoel is een tijdloze en strakke tuinstoel uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is licht in gewicht en uitstekend te combineren met de Granieten tuintafel. Deze robuuste tuinset is geheel onderhoudsvrij. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
Het Lifestyle Ultimate/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel stapelbaar antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm
De Garden Collection granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo