Santika Zaga/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig

Het product Santika Zaga/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423600534530 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Zaga/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig  
Ben jij op zoek naar een prachtig modern tuinset voor je tuin of terras? Dan is de Trente tuintafel in combinatie met de Zaga stoel voor buiten een zeer geschikt tuinset. Kom eens gezellig langs in een van onze megastores om zelf een mooie combinatie te maken. De koffie staat klaar!  
  
Het Santika Zaga/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Santika Zaga dining tuinstoel antraciet   1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel antraciet  
De Zaga stoel voor buiten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt ervoor dat de stoel licht van gewicht is en dus makkelijk verplaatsbaar en niet kan roesten. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating, wat zorgt voor extra bescherming. De diningstoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rugkussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het 's avonds afkoelt blijven de kussens een behaaglijk comfort bieden.    
  
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm  
De Trente tafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. Deze 6-persoons teakhouten tuintafel is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de eettafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Het is mogelijk om de diningtafel vier seizoenen lang buiten te laten staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo