Santika Zaga/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig | 7423606264264

Santika Zaga/Rockville dining tuinset 7-delig
De Santika Zaga/Rockville 160 cm tuinset is een stijlvolle en comfortabel tuinmeubelset. De Zaga tuinstoel heeft een mooie strakke vormgeving en door de meegevormde zitting kun je genieten van een ultiem zitcomfort. De aluminium tuinstoel is prachtig te combineren met de robuuste teak/aluminium Rockville tuintafel. De tuintafel bied plaats aan 6 personen en heeft genoeg plaats voor een hapje en een drankje. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met dit 7-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
 
Het Santika Zaga/Rockville dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Santika Zaga dining tuinstoel 1x Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm  
Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel
De Santika Zaga dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen. Zo is deze tuinstoel licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Ook kan het materiaal aluminium niet roesten, waardoor er geen onderhoud nodig is. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating, wat zorgt voor extra bescherming. Deze poedercoating is ook gebruikt bij het pootstel van de Rockville tuintafel. De dining tuinstoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rug kussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het ‘s avonds wat afkoelt blijft het kussenset een behaaglijk comfort bieden.
 
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teak houten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de ronde tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. De teakhouten tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De Rockville tuintafel is net als de Zaga tuinstoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teak hout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.

Prijs: 1769.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...