Santika Zaga/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Santika Zaga/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423623557592 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Zaga/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Het Santika Zaga/Pallazo 220 cm dining tuinset is een onderhoudsvriendelijk en strak tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Santika Zaga dining tuinstoel heeft een heerlijk zitcomfort en is in combinatie met de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm een echte blikvanger in je tuin. Het Santika Zaga/Pallazo 220 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
 
Het Santika Zaga/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Santika Zaga dining tuinstoel antraciet 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm.  
Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel antraciet
De Santika Zaga dining tuinstoel is, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen. Zo is deze tuinstoel licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Ook kan het materiaal aluminium niet roesten, waardoor er geen onderhoud nodig is. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating, wat zorgt voor extra bescherming. De dining tuinstoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rug kussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het ’s avonds wat afkoelt blijft het kussenset een behaaglijk comfort bieden.  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de collectie van Tuinmeubelshop? Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. Wij adviseren je graag.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm is een tuintafel met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor buiten kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm heeft plaats voor 6 tot 8 Santika Zaga dining tuinstoelen.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo