Santika Zaga/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig

Het product Santika Zaga/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423610091030 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Zaga/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig  
Deze set combinatie heeft een erg mooie moderne en stijlvolle uitstraling. De tafel en de stoelen zijn beide in dezelfde antraciet tinten en sluiten dus ook mooi bij elkaar aan. De tafel is volledig van graniet en vergt dus verder geen onderhoud. De stoelen zijn van hoogwaardig antraciet aluminium en hebben een strak model. De tafel heeft een mooie zuil wat voor een robuuste uitstraling zorgt. Verder heeft de eettafel een diameter 120 cm en kunnen er dus vier personen aan de tafel zitten. Deze set is een prachtige aanvulling voor in jouw tuin of onder de veranda. Ben je geïnteresseerd in dit set? We zien je graag een keer terug in onze showroom! 
 
De Santika Zaga/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4x Santika Zaga dining tuinstoel antraciet  1x Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm    
Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel antraciet 
De Zaga tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en sluit erg mooi aan bij de ronde granieten tafel. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen. Zo is deze tuinstoel licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Ook kan het materiaal aluminium niet roesten, waardoor het geen onderhoud nodig heeft. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating wat zorgt voor extra bescherming. De dining stoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rug kussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het ’s avonds wat afkoelt blijft het kussenset een behaaglijk comfort bieden.  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de collectie van Tuinmeubelshop? Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. Wij adviseren je graag.   
  
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm 
De ronde granieten tuintafel met een doorsnede van 120 cm is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tafel is geschikt voor vier personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze eettafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er nauwelijks iets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tafel staat deze ook altijd stevig. Deze buitentafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert in je gezicht. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Heb je nog vragen over de Zaga stoel antraciet of de ronde granieten tafel? Neem dan gerust contact met ons op!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo