Santika Zaga/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig

Het product Santika Zaga/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423614688663 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Zaga/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig (antraciet)
Genieten zonder zorgen doe je in het onderhoudsarme Santika Zaga/graniet 300 cm dining tuinset 9-delig set. De Zaga tuinstoelen van het luxe merk Santika vormen een stijlvolle combinatie met de granieten tafel. Door dit unieke tuinmeubelset transformeer je elke tuin naar een beeldschoon plaatje. In onze grote collectie tuinmeubelen zijn er honderden combinaties mogelijk. Benieuwd naar jouw ideale combinatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores!
De Santika Zaga/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:

* 8 x Santika Zaga dining tuinstoel antraciet
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 300 x 100 cm Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel antraciet
De Santika Zaga dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen. Zo is deze tuinstoel licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Ook kan het materiaal aluminium niet roesten, waardoor er geen onderhoud nodig is. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur, wat ook geldt voor de granieten tafel 300 x 100 cm. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating, wat zorgt voor extra bescherming. De buitenstoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rug kussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het ’s avonds wat afkoelt blijven de kussens een behaaglijk comfort bieden.  Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de collectie van Tuinmeubelshop? Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. Wij adviseren je hierbij graag. 
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 300 x 100 cm 
De Garden Collection Graniet dining tuintafel rechthoek 300 x 100 cm is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de buitentafel erg gebruiksvriendelijk maakt. Er kunnen bij normaal gebruik geen krassen ontstaan. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tafel staat deze daarnaast altijd stevig. De tafelvoor buiten heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waarbij de het zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. De tuintafel is eveneens eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om zowel de tafel als de aluminium stoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo