Santika Zaga/Concept 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Santika Zaga/Concept 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423604589512 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Zaga/Concept 220 cm dining tuinset 5-delig   
Een tuinset met een optimaal zitcomfort, strak design en die ook onderhoudsvriendelijk is? Dat is de prachtige combinatie van de Santika Zaga tuinstoel en de concept tafel 220 cm. De stoelen zijn beide in het antraciet aluminium uitgevoerd en passen daarom ook perfect bij elkaar. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de tuinset het hele jaar buiten kan blijven staan. Er worden ook heerlijke kussens bij de tuinstoel geleverd wat een ultiem zitcomfort biedt. Dit moderne tuinset is een prachtige verschijning op het terras! Wil je deze tuinset graag in het echt bekijken of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!   
  
Het Santika Zaga/Concept 220 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:   
4 x Santika Zaga dining tuinstoel antraciet  
1 x Lifestyle Concept dining tuintafel 220 cm.  
  
Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel antraciet   
De Zaga stoel voor buiten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt ervoor dat de stoel licht van gewicht is en dus makkelijk verplaatsbaar en niet kan roesten. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating, wat zorgt voor extra bescherming. De diningstoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rug kussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het 's avonds afkoelt blijven de kussens een behaaglijk comfort bieden.     
  
Eigenschappen Lifestyle Concept dining tuintafel 220 cm   
De Concept tafel is gemaakt van aluminium en daardoor roestvrij en licht van gewicht. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. Onder de poten van de tuintafel zijn steldoppen aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan afgedekt worden met een beschermhoes van Outdoor Cover. Zo blijft de set ook in de herfst en winter mooi schoon. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo