Santika Zaga/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423607866825

Santika Zaga/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig
De moderne Zaga tuinstoelen vormen samen met de Brookline dining tuintafel een prachtig tuinset uit de enorme collectie van Tuinmeubelshop. De Zaga dining tuinstoel is voorzien van een comfortabel tuinkussenset en vormt een eigentijdse combinatie met de ovale Brookline dining tuintafel. Benieuwd naar de mogelijkheiden en maten waarin je deze schitterende diningset kunt samenstellen? Informeer naar de mogelijkheden, dit kan online, maar je bent ook van harte welkom in een van de megastores van Tuinmeubelshop, de koffie staat klaar! 
Het Santika Zaga/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Santika Zaga dining tuinstoel antraciet 1 x Lifestyle Brookline dining tuintafel ovaal 240 x 110 cm Eigenschappen Santika Zaga dining tuinstoel antraciet
De Santika Zaga dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen. Zo is deze tuinstoel licht van gewicht, en hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Ook kan het materiaal aluminium niet roesten, waardoor het geen onderhoud nodig is. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam product met een hoge levensduur. De antraciet tuinstoel is voorzien van een degelijke poedercoating, wat zorgt voor extra bescherming. Doordat het pootstel van de Brookline tafel ook gemaakt is van antraciet aluminium, vormt dit een trendy combinatie met de Zaga dining tuinstoel. De Zaga tuinstoel is voorzien van een rijk gevuld zit- en rug kussen. Hierdoor ontstaat een aangenaam zitcomfort met een luxe uitstraling. Ook als het ‘s avonds wat afkoelt blijft het kussenset een behaaglijk comfort bieden. 
Eigenschappen Lifestyle Brookline dining tuintafel ovaal 240 x 110 cm
De Lifestyle Brookline dining tuintafel bestaat uit een hoogwaardig teakhouten tafelblad en een aluminium pootstel. Omdat de Zaga tuinstoel gemaakt is van antraciet aluminium, is dit een prachtige, moderne combinatie met de Brookline tuintafel. Het tafelblad van de Brookline tuintafel is gemaakt van teakhout . Teakhout is een duurzame houtsoort met een natuurlijk hoog oliegehalte. Hierdoor is het hout uitstekend geschikt voor buitengebruik. Teakhout heeft een fijne structuur waardoor het hout fijn aanvoelt. Het hout gaat na verloop van tijd vergrijzen, wat de tuintafel een unieke en stoere uitstraling geeft. Ook kunnen er houtscheurtjes ontstaan. Het hout is ook bruin te behouden door het tafelblad te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Het pootstel van de Lifestyle Brookline dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Dit is een extra coating op het aluminium wat het materiaal een extra beschermlaag geeft. De Lifestyle Brookline dining tuintafel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Dit schitterende tuinset heeft dus de materialen aluminium bij de Zaga tuinstoel en aluminium en teakhout bij de Brookline tuintafel.

Prijs: 1869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...