Santika Salviano hoek loungeset 4-delig | 7423604940979

Santika Salviano hoek loungeset 4-delig
De Santika Salviano hoek loungeset is een uitblinker op het gebied van design. Het gebruik van aluminium en wickerdraden in het strakke ontwerp zorgt ervoor dat je een loungeset in de tuin hebt staan die er helemaal uitspringt, om over het zitcomfort nog niet te spreken. Een echte topper! Wil je meer weten over de Santika Salviano hoek loungeset? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in één van onze megastores. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar! 
Het Santika Salviano hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
1 x Santika Salviano eind module 2 x Santika Salviano midden module 1 x Santika Salviano hoek module Eigenschappen Santika Salviano loungeset antraciet 
De Santika Salviano loungeset is gemaakt van een combinatie van aluminium en wicker. Aluminium wordt al vele jaren gebruikt en heeft dan ook veel voordelen voor op een terras. Aluminium is namelijk geheel roestvrij en ook erg licht van gewicht zodat je het Santika Salviano loungeset makkelijk kunt verplaatsen op je terras. Het aluminium set heeft een aluminium antraciet gepoedercoat frame. poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame antraciet coating op het Santika Salviano loungeset. De leuningen aan de zijkant van het Santika Salviano loungeset zijn gemaakt van wicker. Wicker is een kunststof draad dat wordt gebruikt voor vlechtwerk om tuinmeubelen. De kunststof draad is door en door gekleurd zodat het wicker geheel kleurvast is. De materialen van het Santika Salviano loungeset zijn geheel onderhoudsvrij waardoor je kunt genieten op je loungeset zonder je zorgen te maken over het onderhoud van de loungeset. De kussens die geleverd worden bij het Santika Salviano loungeset zijn behandeld met een coating die de kussens water en vuilafstotend maakt. De hoezen van de kussens zijn afritsbaar zodat deze koud gewassen kunnen worden wanneer dit nodig is. Na het wassen moeten de kussens wel weer opnieuw behandeld worden om ze water en vuilafstotend te houden. Dit kan je het beste doen met de textiel protector van Garden Collections uit de collectie van Tuinmeubelshop.

Prijs: 1199.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...