Santika Nanto/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig | 7423611284226

Santika Nanto/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
Op zoek naar een strakke en onderhoudsvriendelijke tuinset, in een compact formaat? Dan is de Nanto/Pallazo 90 cm dining tuinset echt wat voor jou! De Nanto tuinstoel heeft een modern design en kan goed gecombineerd worden met de Pallazo dining tuintafel. Deze tuinset is een echte eyecatcher op jouw terras of balkon! Meer weten over deze tuinset, of wil je deze graag in het echt bekijken? Komt gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
 
Het Santika Nanto/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
 
4 x Santika Nanto dining tuinstoel 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm  
Eigenschappen Santika Nanto dining tuinstoel
De Santika Nanto dining tuinstoel is, evenals de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een speciale coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en voor een sterke bescherming zorgt. Onder aan de stoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel en de ondergrond niet beschadigen. De tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en kan eenvoudig worden schoon gehouden met een mild sopje.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Aan de Presto Pallazo dining tuintafel kan je 2 – 4 Santika Nanto dining tuinstoelen plaatsen.

Prijs: 789.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...