Santika Nanto/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423636534504

Santika Nanto/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Geniet van het buitenleven in dit strakke en stijlvolle tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De moderne Santika Nanto dining tuinstoelen hebben een goed zitcomfort en sluiten perfect aan bij de Pallazo tuintafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Nanto/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Santika Nanto dining tuinstoel antraciet
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
Eigenschappen Santika Nanto dining tuinstoel
De Santika Nanto dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een speciale coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en voor een sterke bescherming zorgt. Onder aan de stoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel en de ondergrond niet beschadigen. De tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en kan eenvoudig worden schoon gehouden met een mild sopje.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 999.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...