Santika Jaya hoek loungeset 3-delig

Het product Santika Jaya hoek loungeset 3-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423617183189 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Jaya hoek loungeset 3-delig
De Santika Jaya loungeset is een strak ontworpen loungeset met een uitstekend zitcomfort. Deze moderne loungeserie heeft een stijlvolle en luxe uitstraling. Een fraaie invulling van het terras met gegarandeerd jarenlang loungeplezier! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Jaya hoek loungeset 3-delig bestaat uit:

* 2 x Santika Jaya midden module antraciet
* 1 x Santika Jaya hoek module antraciet Eigenschappen Santika Jaya hoek loungeset 3 -delig
De Santika Jaya loungeset is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De loungeset is volledig gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee ontstaat een onderhoudsvriendelijk loungeset die het gehele jaar door buiten kan blijven staan. Bovendien is het aluminium behandeld met een dubbellaagse poedercoating. Hierbij wordt onder grote hitte een laag op het aluminium aangebracht, wat zorgt voor extra bescherming. De kussenset is voorzien van een goede kwaliteit stof en vulling. Bovendien zijn de gebruikte materialen All-Weather. Dit houdt in dat de kussens in de zomerperiode buiten kunnen blijven liggen met het gebruik van een Outdoor Cover beschermhoes. De loungeset is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje. Wij adviseren om de kussens vanaf het najaar droog op te bergen.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo