Santika Annisa/Young 155 cm dining tuinset 5-delig

Het product Santika Annisa/Young 155 cm dining tuinset 5-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423607118146 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Anthracite (rope=dark grey), het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Santika Annisa/Young 155 cm dining tuinset 5-delig
Tot ’s avonds laat genieten van een hapje of drankje is mogelijk met de Santika Annisa/Young 92 cm dining tuinset. De tuinset heeft een moderne en stijlvolle uitstraling. De tuinstoel is bekleed met rope, wat op het moment een trend is in de tuinmeubelwereld. Verder is de gehele tuinset gemaakt van onderhoudsvrije materialen waardoor de set het hele jaar door buiten kan blijven staan. Wil je meer weten over deze tuinset of de collectie van Tuinmeubelshop graag in één van onze megastores bekijken? Kom gerust langs, je bent van harte welkom!  
De Santika Annisa/Young 155 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar antraciet
* 1 x Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De stoel voor buiten is, evenals de Lifestyle Young dining tuintafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de stoelen voor in de tuin zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tafel voor buiten is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel, of de Santika Annisa dining tuinstoel, of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek 1 van onze megastores. Wij staan voor je klaar!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo