Santika Annisa/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Santika Annisa/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Santika Furniture heeft als EAN code: 7423601481468 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Anthracite (rope=dark grey), het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Santika Annisa/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
De Santika Annisa/Valley tuinsetcombinatie blinkt uit met een stijlvolle en moderne uitstraling. De tuinstoel heeft daarnaast een praktisch design. Dankzij de rekbare rope bekleding levert de tuinstoel een zeer prettig zitcomfort. De tuinstoel is verder weersbestendig en onderhoudsvrij. Dit geldt ook voor de tuintafel. De hoogte van de tuintafel sluit goed aan bij de tuinstoel. Het frame van de tuintafel is gemaakt van aluminium en het blad van polywood. Hierdoor ontstaat er een erg geslaagde setcombinatie. Wil je deze tuinset in het echt komen bekijken? Kom dan langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores!
Het Santika Annisa/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is net als de Valley tuintafel 180 x 92 cm gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De stapelbare tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel, net als de Annisa dining tuinstoel, goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de rechthoek tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De 4-persoons tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo