Santika Annisa/Los Angeles 300 cm dining tuinset 6-delig | 7434224842840

Santika Annisa/Los Angeles 300cm dining tuinset 6-delig  
Ben jij opzoek naar een dining tuinset die uniek is in de vormgeving en het comfort? Dan is de Santika Annisa/Los Angeles 300cm dining tuinset 6-delig  echt wat voor jou! De Los Angeles dining tuintafel is erg ruim en strak vormgegeven, waardoor je deze zomer genoeg plek hebt voor al je hapjes en drankjes. De Annisa dining tuinstoelen hebben een unieke uistraling en bieden je lichaam het comfort dat het verdient. In combinatie met de gebruiksvriendelijkheid van de Los Angeles picknickbank tover jij je: tuin, veranda of overkapping tot een sfeervolle buitenverblijf.  Ben jij enthousiast geworden? Bekjik dan ons online aanbod of bezoek een van onze megastores in Nederland. Onze verkoop adviseurs staan graag voor je klaar! 
Santika Annisa/Los Angeles 300cm dining tuinset 6-delig bestaat uit: 

* 4 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar – wit
* 1 x Lifestyle Los Angeles 300 cm dining tuintafel – wit 
* 1 x Lifestyle Los Angeles picknick bank 300 x 40 cm Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar 
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De stoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weersbestendige draad. De Tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Lifestyle Los Angeles 300 cm dining tuintafel 
De Lifestyle Los Angeles dining tuintafel 300 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Los Angeles dining tuintafel 300 x 100 cm is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Los Angeles tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Lifestyle Los Angeles picknick bank 300 x 40 cm
De Lifestyle Los Angeles picknickbank 300 x 40 cm is een picknickbank bijpassend bij de Los Angeles dining tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een picknickbank. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De picknickbank is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De picknickbank is voorzien van het Indonesion Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de picknickbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze picknickbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt er voor kiezen om de picknickbank volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de picknickbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De Los Angeles picknickbank is voorzien van een stevig pootstel, wat er voor zorgt dat de picknickbank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de picknickbank het hele jaar buiten te laten staan. De Los Angeles picknickbank combineert uitstekend bij de Los Angeles tuintafel.

Prijs: 3189.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...