Santika Annisa/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423614975947

Santika Annisa/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig
De Annisa/Lido dining tuinset is een onderhoudsvriendelijke en strakke tuinset, geschikt voor vele uren genieten van de zomer! De Annisa tuinstoel is bespannen met rope en door het aluminium frame goed te combineren met de Lido tuintafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag!
Het Santika Annisa/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm. 
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.

Prijs: 819.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...