Santika Annisa/Julia 160 cm dining tuinset 5-delig | 7423616749799

Santika Annisa/Julia 160 cm dining tuinset 5-delig 
Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren. 
De Santika Annisa/Julia 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar wit1 x Lifestyle Julia dining tuintafel 160 x 90 cm 
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De stoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weersbestendige draad. De Tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Julia dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Julia dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is het bovenblad van massief teakhout uitgevoerd. Teakhout is een duurzame houtsoort en uitermate geschikt voor buiten gebruik. Omdat teakhout een houtsoort is met een hoog natuurlijk oliegehalte, is het goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Ook heeft teakhout een fijne structuur waardoor het prettig en glad aanvoelt. Ook zijn de werkingen van het hout minimaal. De dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De teakhouten tuintafel is gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Het hout zal na verloop van tijd op de natuurlijke wijze gaan vergrijzen. Dit geeft de tuintafel een stoere uitstraling. Het is ook mogelijk om de tuintafel op de originele kleur te behouden door het hout te behandelen met Garden Collections Teak Protector. De Julia dining tuintafel is een hoogwaardig product waar je jarenlang van kunt genieten.

Prijs: 869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...