Presto Ricadi/Young 155 cm dining tuinset 5-delig

Het product Presto Ricadi/Young 155 cm dining tuinset 5-delig van het merk Presto heeft als EAN code: 7423603616615 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Presto Ricadi/Young 155 cm dining tuinset 5-delig
De Presto Ricadi/Young 155 cm dining tuinset 5-delig is een strak tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Presto Ricadi tuinstoel heeft een goed zitcomfort en is gemakkelijk te combineren met de Lifestyle Young tuintafel 155 x 92 cm. Aan deze tuintafel kun je 4-6 tuinstoelen kwijt. Genieten gegarandeerd! Meer weten over deze tuinset of wil je deze graag in het echt bekijken? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
De Presto Ricadi/Young 155 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm Eigenschappen Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
De Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is, net als de Lifestyle Young dining tuintafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Ricadi tuinstoel is eenvoudig stapelbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm
Het tafelblad van de Lifestyle Young antraciet tuintafel, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel voor in de tuin volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel, of de Presto Ricadi dining tuinstoel, of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek 1 van onze megastores. Wij staan voor je klaar!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo