Presto Ricadi/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Presto Ricadi/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Presto heeft als EAN code: 7423600264253 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Presto Ricadi/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
De populaire Presto Ricadi/Valley setcombinatie is een modern tuinset dat gemaakt is van duurzame materialen. De trendy tuinstoel bestaat uit aluminium en is omspannen met textileen. Hierdoor ontstaat er een prettig zitcomfort. De stoelen zijn bovendien stapelbaar en door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. Deze tuinstoelen voor buiten staan aan de Valley tuintafel 180 x 92 cm . Deze Tuintafel wordt gekenmerkt door een kunststof polywood tafelblad. Het grote voordeel van polywood is dat het dezelfde uitstraling en structuur heeft als hout. Tegelijk heb je geen 'last' van onderhoud. Kortom, zorgeloos genieten! Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in één van onze Megastores.
De Presto Ricadi/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Presto Ricadi dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  Eigenschappen Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
De Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar is net als de Valley tuintafel 180 x 92 cm gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de aluminium tuinstoel voor in de tuin extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Ricadi tuinstoel is eenvoudig stapelbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de rechthoek tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel, samen met de Ricadi dining tuinstoel, makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de 4-persoons tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De tuintafel voor in de tuin kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo