Presto Ricadi/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Presto Ricadi/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Presto heeft als EAN code: 7434228232210 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Presto Ricadi/Madras 220 cm verstelbare tuinset 7-delig 
De Presto Ricadi tuinstoel gecombineerd met de Madras tuintafel 6 persoons is een strakke en comfortabele tuinset. De Ricadi tuinstoelen hebben een ideaal en uniek ruggedeelte. Aan de bovenzijde bij het hoofdeinde is er een extra zachte vulling aangebracht zodat deze tuinstoel ook zonder kussens ideaal te gebruiken is. In combinatie met de Madras tuintafel die geheel van aluminium is, heb je een prachtig onderhoudsvrije tuinset. 
De Presto/Ricadi/Madras 220 cm verstelbare tuinset 7-delig bestaat uit: 

* 6x Presto Ricadi aluminium stapelbare tuinstoel
* 1x Lifestyle Madras aluminium tuintafel 220 cm x 100 cm  Eigenschappen Presto Ricadi stapelbare tuinstoel 
De Presto Ricadi stapelstoel is het paradepaardje van de Presto stapelbare tuinstoelen collectie. Deze tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Ricadi tuinstoel uitgevoerd met een dubbel textileen ruggedeelte wat een extra luxe uitstraling geeft.  Samen met de Madras tuintafel is het een onderhoudsvrij tuinset.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm  
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 220 x 90 cm biedt plaats aan 6 tot 8 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is makkelijk te reinigen met een mild reinigingsmiddel, dit geldt ook voor de Presto Ricadi dining tuinstoel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo