Presto Ricadi/Concept 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Presto Ricadi/Concept 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Presto heeft als EAN code: 7434220124162 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Presto Ricadi/Concept 220 cm verstelbare tuinset 7-delig
De Presto Ricadi tuinstoel gecombineerd met de Concept tuintafel 6 persoons is een strakke en comfortabele tuinset. De Ricadi tuinstoelen hebben een ideaal en uniek ruggedeelte. Aan de bovenzijde bij het hoofdeinde is er een extra zachte vulling aangebracht zodat deze tuinstoel ook zonder kussens ideaal te gebruiken is. In combinatie met de Concept tuintafel die geheel van aluminium is, heb je een prachtig onderhoudsvrije tuinset.
De Presto/Ricadi/Concept 220 cm verstelbare tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6x Presto Ricadi aluminium stapelbare tuinstoel
* 1x Lifestyle Concept aluminium tuintafel 220 cm x 100 cm Preston Ricadi stapelbare tuinstoel
De Presto Ricadi standenstoel is het paradepaardje van de Presto stapelbare tuinstoelen collectie. Deze tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Ricadi tuinstoel uitgevoerd met een dubbel textileen ruggedeelte wat een extra luxe uitstraling geeft. 
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 220 x 100 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 220 x 100 cm is een royale en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel is heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo