Presto Lucardo/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Presto Lucardo/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Presto heeft als EAN code: 7434232890819 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/Textileen /Aluminium/textileen.

Presto Lucardo/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig 
De Lucardo tuinstoel verstelbaar van het merk Presto in combinatie met de Lifestyle Madras tuintafel 220 cm is een parel voor in je tuin. Deze mooie tuintafel heeft een moderne uitstraling en in combinatie met de Lucardo tuinstoel is je ultieme tuinset compleet. Komt gerust eens bij ons langs om ook de rest van onze meubels te zien en te proberen. Welkom!
De Presto Lucardo/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 

* 6x Presto Lucardo dining tuinstoel verstelbaar
* 1x Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm   Eigenschappen Presto Lucardo tuinstoel verstelbaar 
De Presto Lucardo standenstoel is het paradepaardje van de Presto standenstoelen collectie. Deze verstelbare tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Lucardo tuinstoel uitgevoerd met een stevig textileen ruggedeelte wat een extra luxe uitstraling geeft. Samen met de Madras tuintafel is dit een fantstische onderhoudsvrije en moderne tuinset.

* Verstelbaar in 5 standen
* Gemakkelijk opklapbaar
* Ergonomisch zit en ruggedeelte  Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm  
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 220 x 90 cm biedt plaats aan 6 tot 8 Presto Lucardo standenstoelen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is makkelijk te reinigen met een mild reinigingsmiddel, dit geldt ook voor de dining tuinstoel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo