Presto Donato/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423610636668

Presto Donato/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig
De Donato/Lido tuinset is een strakke en tijdloze tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Lido tuintafel heeft een keramisch tafelblad wat een luxe uitstraling geeft. In combinatie met de Donato tuinstoel een onderhoudsvriendelijke en comfortabele tuinset! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren. 
De Presto Donato/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Presto Donato standenstoel antraciet
1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 240 x 100 cm.
Eigenschappen Preston Donato standenstoel antraciet
De Preston Donato standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Donato standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort. 
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 989.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...