Platinum Challenger zweefparasol T1 premium 3.5×3.5m (incl. voet en hoes)

Het product Platinum Challenger zweefparasol T1 premium 3.5×3.5m (incl. voet en hoes) van het merk Platinum heeft als EAN code: 7434237032009 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Manhattan (spuncrylic premium stof), het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Platinum Challenger zweefparasol T1 premium 3.5×3.5m (incl. voet en hoes)
Eigenschappen Platinum Challenger zweefparasol T1 premium 3.5×3.5m Manhattan
Platinum Sun & Shade zweefparasol Challenger T¹ Premium 350 cm x 350 cm Manhattan. Design| Modern design. Stabiliteit| Uiterst stabiel. Gebruiksgemak| Makkelijk te openen en sluiten. Schaduwvlak| Geeft veel schaduw zonder te parasol te verplaatsen door T¹ achterwaartse kantelbaarheid en de 360 graden draaibare voet. Doekkwaliteit| Het luxe multi-tone 240 grams Spuncrylic premium doek in de kleur Manhattan blijft lang mooi, is kleurecht en biedt optimale bescherming tegen de zon; tot 98% UV protectie. Het doek is voorzien van een water- en vuilafstotende coating en doekspanners.
Eigenschappen Lifestyle Granieten parasolvoet 120kg verrijdbaar
De Lifestyle Granieten parasolvoet 120 kg is één van de meest duurzame en sterke parasolvoeten in de collectie van Tuinmeubelshop. Voor deze parasolvoet wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in de voet kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de parasol voet erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de parasolvoet volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten parasolvoet staat jouw parasol ook altijd stevig.  Het is mogelijk om de parasolvoet het hele jaar buiten te laten staan. Heb je nog vragen over de parasolvoet of wil je deze in het bekijken? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! 
Eigenschappen Outdoor Cover universele zweefparasolhoes
Deze ademende parasolhoes is geschikt voor zweefparasols. Er zit een handige stok bij om uw parasolhoes gemakkelijk over te parasol te kunnen plaatsen zonder hierbij een trap te gebruiken. Outdoor Cover parasolhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Een Outdoor Cover beschermhoes verlengt de levensduur van uw parasol. Outdoor Cover stoffen zijn 100% waterdicht, de naden zijn spatwaterdicht. 
Afmeting: 250 cm x 60/65 cm

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo