Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm

Het product Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423603079007 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/polywood.

Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm
De Lifestyle Young dining tuintafel heeft een moderne en stijlvolle uitstraling. Deze eettafel voor op het terras of onder de veranda, biedt plaats aan 4 tot 6 personen. De Lifestyle Young tuintafel is vervaardigd van de weerbestendige materialen, aluminium en polywood. De Lifestyle Young dining tuintafel is verkrijgbaar in meerdere maten. Bij Tuinmeubelshop adviseren we je graag over combinaties met tuinstoelen of over het onderhoud met één van onze protectors van het merk Garden Collections. 
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel 155 x 92 cm
Het tafelblad van de Lifestyle Young tuin eettafel, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij staan voor je klaar!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo