Lifestyle Western/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig | 7423621582534

Lifestyle Western/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig
De Western tuinstoel is een uniek vormgegeven tuinstoel binnen de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is perfect te combineren met de Veneto tuintafel. Samen zorgt dit voor een echte blikvanger in je tuin! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
Het Lifestyle Western/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
3 x Lifestyle Western dining tuinstoel white wash
1 x Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm
1 x Lifestyle Veneto picknickbank 200 x 42 cm
Eigenschappen Lifestyle Western dining tuinstoel white wash
De Lifestyle Western dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. De Western dining tuinstoel is gevlochten met een hoogwaardige wicker draad van het bekende merk Viro. Dit is een hoge kwaliteits 100% kunststof vlechtwerk draad welke UV-bestendig en kleur echt is. De tuinstoel is voorzien van een All Weather zit en rug kussen. Dit zitkussen is voorzien van een waterafstotende en vuilwerende coating. De Lifestyle Western dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm 
De Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm is een 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. 
Eigenschappen Lifestyle Veneto picknickbank 200 x 42 cm
De Lifestyle Veneto picknick bank 200 x 42 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten picknickbank uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het picknickbank van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De picknick bank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De picknickbank is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze picknickbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de bank volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuinbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de picknickbank het hele jaar buiten te laten staan.

Prijs: 1949.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...