Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423601557552 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Naturel, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig  
De Lifestyle Western dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Sophia dining tuintafel is echt een versiering in je tuin. Deze eigentijdse tuinset is makkelijk te onderhouden en kan het hele jaar buiten blijven staan. De Lifestyle Western dining tuinstoel is erg comfortabel en sluit mooi aan bij de modern Lifestyle Sophia dining tuintafel. Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Western/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:  

* 4 x Lifestyle Western dining tuinstoel naturel  
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Western dining tuinstoel naturel  
Het frame van de Western eetstoel is gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. Het vlechtwerk op de stoel is zogenaamd wicker van het merk Viro. Dit draad is volledig kleurecht en UV-bestendig. De tuinstoel is voorzien van een All Weather zit- en rugkussen. Dit zitkussen is voorzien van een waterafstotende en vuilwerende coating. De Lifestyle Western dining tuinstoel kan het hele jaar buiten blijven staan.    
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm  
De Lifestyle Sophia dining tuintafel is gemaakt van een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad van veiligheidsglas. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Aluminium is razend populair in de tuinmeubelwereld. Aluminium is licht in gewicht en kan niet roesten. Het gehard glazen tuintafelblad is antraciet van kleur en is dus makkelijk te combineren met allerlei stoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo