Lifestyle Western dining tuinstoel naturel

Het product Lifestyle Western dining tuinstoel naturel van het merk heeft als EAN code: 7435147351372 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Naturel Rope, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Western dining tuinstoel naturel
De Lifestyle Western dining tuinstoel is een fraaie en comforatabele dining tuinstoel in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze luxe dining tuinstoel is volledig handgemaakt en open gevlochten. Dit geeft de Western dining tuinstoel een luchtige uitstraling. Daarbij heeft de Western dining tuinstoel een uitstekend zitcomfort. De tuinstoel is namelijk uitgevoerd met een rijk gevuld zit- en rugkussen. De naturel-kleurige tuinstoel heeft een natuurlijke en eigentijdse uitstraling. De Lifestyle Western dining tuinstoel is te combineren met de vele dining tuintafels uit de collectie van Tuinmeubelshop.
Eigenschappen Lifestyle Western dining tuinstoel
De Lifestyle Western dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. De Western dining tuinstoel is gevlochten met een hoogwaardige wicker draad van het bekende merk Viro. Dit is een hoge kwaliteits 100% kunststof vlechtwerk draad welke UV-bestendig en kleur echt is. De tuinstoel is voorzien van een All Weather zit- en rugkussen. Dit zitkussen is voorzien van een waterafstotende en vuilwerende coating. De Lifestyle Western dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo