Lifestyle Verona/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Verona/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423602459411 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Verona/Trente 260 cm dining tuinset 
7-delig 
De Lifestyle Verona dining stoel in combinatie met de Lifestyle Trente dining tafel is een praktische en comfortabele tuinset met een eigentijdse uitstraling. De kleur van de tuinstoel matcht perfect bij de warme teakhouten tuintafel. Kom deze en andere stoelen gerust eens proberen. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag met de diverse keuzemogelijkheden van deze tuinmeubelen set in een van onze 11 megastores! 
 
Het Lifestyle Verona/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
·        6 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet 
·        1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm
 
Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet 
De Verona buitenstoel heeft een van rope gemaakte kuip. Rope is gemaakt van polyester touw en geschikt voor langdurig buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productieproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat. Het rope is onderhoudsarm, kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook snel droog na een buitje regen. Rope is makkelijk te reinigen met groene zeep of onze Multi Surface reiniger. Het frame van deze dining stoel is gemaakt van aluminium. Deze poedercoating, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de stoel voor buiten de kleur antraciet en beschermt je tuinstoel optimaal. Daarnaast is de stoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. 
 
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm 
De eettafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De houten tafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. Deze 6-persoons teakhouten tuintafel is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel voor buiten volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het gehele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo