Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423603145184 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig  
Op zoek naar een tuinset dat helemaal van deze tijd is? Deze combinatie van materialen zorgt namelijk voor een strak tuinset dat op dit moment erg populair is in de tuinmeubelwereld. Kom deze of andere combinaties gerust in het echt bekijken in een van onze megastores.  
Het Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet 1 x Lifestyle San Francisco 260 x 100 cm dining tuintafel  
Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet  
De Verona tuinstoel heeft een van rope gemaakte kuip. Rope is gemaakt van polyester touw en geschikt voor langdurig buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productieproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en ruggedeelte onder de beste spanning staat. Het rope is onderhoudsarm, kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook snel droog na een buitje regen. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of de Multi Surface reiniger van Garden Collections. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Deze poedercoating, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de eetstoel de kleur antraciet en beschermt je stoel optimaal. Daarnaast is de diningstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm  
De San Francisco diningtafel heeft een robuust aluminium frame en een dik teakhouten blad. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Deze buitentafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. De San Francisco diningtafel van 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Deze tuintafel kan het hele jaar buiten blijven staan en mag niet afgedekt worden met een hoes. Wil je meer weten over de San Francisco tafel of de Verona stoel? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo