Lifestyle Verona/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423624512507

Lifestyle Verona/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Verona/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig is een stijlvolle tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel in combinatie met de tuintafel is een goede combinatie om goed de zomer in te gaan! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen  te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. We helpen je graag verder! 
De Lifestyle Verona/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 4x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm  Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft kuip, gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw, wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor onstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap.  
Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections.  
Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is net als de Lifestyle Lido dining tuintafel gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel hier geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. 
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. De tuintafel heeft net als de Lifestyle Verona dining tuinstoel een aluminium frame. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating, welke tijdens het productieproces door middel van hitte is aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas, dit is een hard en sterk materiaal. Waardoor de tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met de Garden Collections Multi Surface Reiniger 1 ltr. Dit product voorkomt het ontstaan van vlekken.

Prijs: 1339.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...