Lifestyle Verona/Glasgow 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Verona/Glasgow 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423602865861 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Verona/Glasgow 7-delige tuinset
Gezellig op je terras dineren, of gewoon even genieten van de buitenlucht? Dat kan met de Lifestyle Verona/Glasgow dining tuinset met een mooie natuurlijke uitstraling. De antraciet kleur van de tuinstoel match perfect met de tuintafel van 240 x 100 cm met antraciet onderstel. De tuintafel biedt plaats voor zes personen. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan een gezellig langs in een van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
  
Het Lifestyle Verona/Glasgow 7-delige tuinset bestaat uit:
·         6 x Lifestyle Verona dining tuinstoel naturel
·         1 x Lifestyle Glasgow dining tuintafel 240 x 100 cm
  
Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft een prachtige kuip gemaakt met rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw wat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor je zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een buitenstoel met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of de Multi Surface reiniger van het merk Garden Collections. Het frame van de diningstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. De gepoedercoate laag, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de stoel voor buiten de kleur antraciet en beschermt je stoel optimaal. Daarnaast is de tuinstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan.
 
Eigenschappen Lifestyle Glasgow dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Glasgow dining tuintafel 240 x 100 cm is een van de meest moderne tuintafels uit de Lifestyle collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van de stoere aluminium poot en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de buitentafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash waardoor de tafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Shield. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan, dit geldt ook voor de tuinstoel. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes, zodat deze natuurproducten goed kunnen ademen.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo