Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm

Het product Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423606695624 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/polywood.

Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Valley tuintafel is een moderne maar ook sfeervolle tuintafel. Het blad van deze tuintafel bestaat uit polywood latten waar een houtlook in is aangebracht. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. De tuintafel heeft dus een houtlook maar is toch onderhoudsvrij. Verder heeft de tuintafel een strak aluminium frame waardoor de tuintafel een moderne uitstraling krijgt en dus een mooie invulling is op bijvoorbeeld een modern terras. De tuintafel biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is met diverse tuinstoelen uit de ruime collectie van Tuinmeubelshop te combineren. Wil je de tuintafel graag in het echt bekijken in één van onze showrooms, dan helpen we je daar graag verder! 
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.  
Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo