Lifestyle Upton/Concept 180 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar | 7435147417467

Lifestyle Upton/Concept 180 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
Met de Upton/Concept kun je genieten van het buitenleven. Het aluminium frame van de Upton tuinstoel sluit perfect aan op de aluminium Concept tuintafel. De tuinstoel is overigens ook nog stapelbaar, zodat je meer ruimte kunt besparen als je de tuinset niet gebruikt. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De tuinset Lifestyle Upton/Concept 180 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar bestaat uit:
4 x Lifestyle Upton dining tuinstoel stapelbaar white grey
1 x Lifestyle Concept dining tuintafel 180 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Upton dining tuinstoel 
De Garden Collection Upton dining tuinstoel is een comfortabele dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Upton dining tuinstoel grey is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur grey, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het pootstel opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Upton dining tuinstoel een duurzaam product is. De rug en zitting van de Upton tuinstoel is voorgevormd, wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 180 x 100  cm
De Lifestyle Concept tuintafel 180 x 100 cm is een royale en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 tot 6 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 789.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...