Lifestyle Ultimate/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Ultimate/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423606171111 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Ultimate/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig
De Ultimate/Veneto tuinset is een compacte en comfortabele tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Ultimate tuinstoel heeft een goed zitcomfort en is bovendien stapelbaar, waardoor je deze gemakkelijk op kunt bergen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren!
Het Lifestyle Ultimate/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Veneto dining tuintafel 95 x 95 cm. 
Eigenschappen Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Veneto dining tuintafel 95 x 95 cm
De Lifestyle Veneto dining tuintafel 95 x 95 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Veneto dining tuintafel 95 x 95 cm is een 2-4 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om je teakhouten tuinmeubel niet af te dekken met een afdekhoes.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo