Lifestyle Ultimate/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Ultimate/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423613530567 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Ultimate/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig
De strakke en stapelbare Ultimate tuinstoel past qua vormgeving perfect bij de Veneto tuintafel. Het aluminium van de tuinstoel komt terug in de poot van de tuintafel. Een echte eyecatcher in de tuin! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
Het Lifestyle Ultimate/Veneto 230 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
3 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Veneto picknickbank 200 x 42 cm
1 x Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm
Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel stapelbaar
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm
De Lifestyle Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Veneto dining tuintafel 230 x 90 cm is een 6-8 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo