Lifestyle Ultimate/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Ultimate/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423604675673 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Ultimate/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
De Ultimate/Varano tuinset is een strakke tuinset met een uitstekend zitcomfort. De Ultimate tuinstoel heeft een aluminium frame bespannen met textileen. In combinatie met de Varano tuintafel een moderne tuinset die er helemaal uitspringt in je tuin! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Ultimate/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo