Lifestyle Ultimate/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Ultimate/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423620150130 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Ultimate/San Franisco 260 cm dining tuinset 7-delig
De Ultimate/San Francisco tuinset is één van de bestsellers uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Ultimate tuinstoelen zijn licht in gewicht en handig stapelbaar. Het aluminium van de tuinstoel komt terug in het pootstel van de tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren!
Het Lifestyle Ultimate/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm. 
Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel stapelbaar antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm
De Lifestyle San Franscico dining tuintafel 260 x 100 cm bestaat uit een massief teak houten tafelblad en een aluminium pootstel. Het aluminium pootstel is volledig gepoedercoat. Dit houdt in dat de lak met een speciale behandeling is aangebracht, wat een sterke bovenlaag vormt. Het mooie pootstel is uitgevoerd met een antraciet coating. Aluminium is een materiaal wat niet kan roesten en hierdoor volledig weerbestendig is. Het bovenblad is gemaakt van massief teakhout. Dit teakhout is afkomstig van maatschappelijk verantwoord bosbeheer uit Indonesië. Teakhout is bovendien een duurzame houtsoort. Het teakhout is behandeld met een Greywash, waardoor de kleur van het bovenblad mooi is afgestemd op het pootstel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo