Lifestyle Ultimate/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423613065021

Lifestyle Ultimate/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig
De Ultimate tuinstoel is een unieke en strakke tuinstoel uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. In combinatie met de Lido tuintafel een onderhoudsvriendelijke en moderne tuinset! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Lifestyle Ultimate/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 240 x 100 cm. 
Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.

Prijs: 989.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...