Lifestyle Ultimate/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423610561533

Lifestyle Ultimate/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig 
De Ultimate tuinstoel is een unieke en strakke tuinstoel uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. In combinatie met de lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 92 cm een onderhoudsvriendelijke en moderne tuinset! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Lifestyle Ultimate/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. Daarnaast zijn de stoelen goed te combineren verschillende tuintafels uit de collectie van Tuinmeubelshop, waaronder met de Lifestyle Lido dining tafel 180 x 100 cm. 
Eigenschappen  Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. De tuintafel heeft net als de Ultimate dining tuinstoel een aluminium frame. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating, welke tijdens het productieproces door middel van hitte is aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas, dit is een hard en sterk materiaal. Waardoor de tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met de Garden Collections Multi Surface Reiniger 1 ltr. Dit product voorkomt het ontstaan van vlekken.

Prijs: 739.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...