Lifestyle Ultimate/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Ultimate/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig van het merk heeft als EAN code: 7423603280281 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Ultimate/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
Eigentijds en functioneel, dat omschrijft de Ultimate/General tuinset. De General tuintafel is een uitschuifbare tuintafel die je kan vergroten tot 277 cm! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
Het Lifestyle Ultimate/General 217/2177 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
1 x Garden Collections General dining tuintafel uitschuifbaar 217/277 x 100 cm.
Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel stapelbaar
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 
De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 is een royale en robuuste, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tafel voorzien van een stevig pootstel. De teneral uintafel is heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo