Lifestyle Ultimate/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Ultimate/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423603559578 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Ultimate/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig 
Ben jij op zoek naar een tuinset dat makkelijk op te bergen is en weinig onderhoud nodig heeft? Dan is de Lifestyle Ultimate tuinstoel in combinatie met de ronde Lifestyle Ancona tuintafel iets voor jou. Doordat de Ultimate tuinstoelen stapelbaar zijn, zijn deze eenvoudig en snel op te bergen waar jij maar wilt. Wie wil dat nou niet? Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag verder!
De Lifestyle Ultimate/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit: 

* 6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar 
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm Eigenschappen Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar 
De Ultimate tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft deze stapelstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate eetstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm 
De Ancona tuintafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de Ancona dining tafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De Ancona kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protecor gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat scheelt af en toe schoonmaken en kun je zomers lang genieten van je tafel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo