Lifestyle Treviso/General 217/277 dining tuinset 7-delig | 7435147511554

Lifestyle Treviso/General 217/277 dining tuinset 7-delig
Met alle vrienden en familie dineren kan met de uitschuifbare tuintafel General. Gezellig! De General uitschuiftafel sluit mooi aan bij de Treviso tuinstoelen en geeft het geheel een strakke uitstraling. De General uitschuiftafel heeft een uniek uitschuifsysteem dat je zelf door aan één kant aan het blad te trekken kunt uit- of inschuiven. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Treviso/General 217/277 dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Treviso dining tuinstoel
1 x Lifestyle General dining tuintafel 217/277 cm.
Eigenschappen Lifestyle Treviso dining tuinstoel  
De Lifestyle Treviso dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Treviso tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Treviso tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Bij de Treviso dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm is een royale en robuuste, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De General tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. We adviseren je daar graag over!

Prijs: 1619.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...