Lifestyle Treviso/Derby Ellips 180 cm dining tuinset 5-delig | 7435147534591

Lifestyle Treviso/Derby Ellips 180 cm dining tuinset 5-delig
In een unieke tuinstoel genieten van het zomerweer? Dat kan uitstekend in de Lifestyle Treviso dining tuinstoel. Gecombineerd met de teakhouten Derby tuintafel onstaat een stijlvolle en duurzame tuinset. Bovendien heeft de Treviso dining tuinstoel een uitmuntend zitcomfort. Een fijne tuinset om heerlijk aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze megastores. Wij adviseren je graag.
De Lifestyle Treviso/Derby Ellips 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Treviso dining tuinstoel
1 x 4 Seasons Outdoor Derby dining tuintafel Ellipse 180×100
Eigenschappen Lifestyle Treviso dining tuinstoel
De Lifestyle Treviso dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Treviso tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Treviso tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Bij de Treviso dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel Ellipse 180×100
De 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel 180×100 is fraai ontworpen tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teak houten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het blad is gemaakt in de vorm van een ellipse, waardoor het rond loopt. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greyash waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Sealer. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een tuinmeubelhoes.

Prijs: 1709.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...