Lifestyle Tirana/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Tirana/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423606856889 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Tirana/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Ga jij voor een compleet nieuwe, strakke look in jouw tuin? Dan is Tirana/Valley tuinset een erg goede optie voor jou! De tijdloze Tirana standenstoel is praktisch in het gebruik. Bovendien is de tuinstoel verstelbaar wat een optimaal comfort biedt. Daarnaast maakt deze tuinstoel het mogelijk om na het eten heerlijk even achterover te zitten. Deze tuinstoel staat in de setcombinatie aan de Valley dining tuintafel 240 x 92 cm . De tuintafel heeft een trendy en tegelijk natuurlijke uitstraling, mede door het Polywood tafelblad. Dit kunststof materiaal heeft als voordeel dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Benieuwd naar dit tuinmeubelenset of heb je wellicht andere vragen? Kom dan eens langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores! We helpen je graag! 
De Lifestyle Tirana/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Tirana standenstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet  
De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel, en vormt een mooie combinatie met de Valley tuintafel 240 x 92 cm. Omdat deze tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en mee vormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig. De rugleuning van de Tirana standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof. 
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel, net als de Lifestyle Tirana standenstoel, goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De rechthoekige tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u deze tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo