Lifestyle Tirana/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Tirana/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423613096032 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Tirana/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Tirana/Mondello 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Tirana standenstoel antraciet1 x Domani Mondello dining tuintafel 160 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet 
De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel. Omdat de tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig. De rugleuning van de Tirana standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof. 
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 160 x 90 cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo