Lifestyle Tirana/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423637945934

Lifestyle Tirana/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Tirana/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig is een comfortabele tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel in combinatie met de tuintafel is een mooie combinatie om goed te kunnen genieten van het zomer weer! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. We helpen je graag verder! 
De Lifestyle Tirana/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Lifestyle Tirana standenstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet
De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel. Omdat de tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig. De rugleuning van de Tirana standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof. Daarnaast is de de tuinstoel met verschillende tuintafels uit het uitgebreide assortiment te combineren, waaronder de Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm. 
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. De tuintafel heeft net als de Tirana standenstoel een aluminium frame. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating, welke tijdens het productieproces door middel van hitte is aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas, dit is een hard en sterk materiaal. Waardoor de tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met de Garden Collections Multi Surface Reiniger 1 ltr. Dit product voorkomt het ontstaan van vlekken.

Prijs: 699.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...