Lifestyle Tirana/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Tirana/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434227463479 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Anthracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Tirana/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig 
Fijn genieten van het buitenleven doe je met deze prachtige, moderne tuinset. Zowel de tuinstoel als de eettafel zijn onderhoudsarm, dus gemakkelijk in gebruik. De Lifestyle Tirana standenstoel heeft een goed zitcomfort en is verstelbaar, zodat je ook lekker languit kunt liggen. De stoel voor buiten is makkelijk inklapbaar, waardoor je deze handig kunt opbergen. De combinatie met de granieten dining tuintafel is prachtig. Liever even proefzitten of zelf je tuinset samenstellen? Kom gezellig langs in onze megastores. Wij helpen je graag verder! 

De Lifestyle Tirana/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 

* 6 x Lifestyle Tirana standenstoel antraciet
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm  Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet  

De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel. Omdat de tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig, dat maakt de set in combinatie met de granieten tuintafel 220 cm, dus zeer onderhoudsarm. De rugleuning van de Tirana standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof.  
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm  
De Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 Tirana verstelbare stoelen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt. Er kunnen eigenlijk geen krassen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo