Lifestyle Tirana/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Tirana/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434224851873 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Anthracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Tirana/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig   
Zoek jij een tijdloze, maar vooral ook een onderhoudsarme tuinset? Dan is de granieten triangel tafel in de combinatie met de Tirana verstelbare stoel misschien iets voor jou! De granieten eettafel is van het mooie merk Garden Collections en heeft een unieke triangel vorm. Hierdoor biedt de tafel plaats voor wel zes personen. Verder is de tafel geheel onderhoudsvrij en kan deze dus het gehele jaar door buiten blijven staan. De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en textileen en zijn verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat je na het eten lekker even achterover kunt zitten en kunt genieten van het mooie weer. Ben je nieuwsgierig naar deze set? Kom dan zeker een keer langs in een van onze vele megastores!   
    
De Lifestyle Tirana/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:   

* 6 x Lifestyle Tirana standenstoel   
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 cm    Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet  
De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel. Omdat de tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig, dat maakt de set in combinatie met de granieten tafel dus zeer onderhoudsarm. De rugleuning van de Tirana verstelbare stoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof.  
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 cm   
De granieten dining tafel in triangeluitvoering is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor zes personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er niets in het tafelblad kan trekken en er geen vlekken ontstaan. Graniet is een hard materiaal, waardoor de tafel erg gebruiksvriendelijk is en er geen krassen kunnen ontstaan. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. De eettafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Heb je nog vragen over de Tirana verstelbare stoel of de granieten tafel? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer langs!  Wij zetten alvast de koffie voor je klaar!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo